Next Generation Software

Online Ledenadministratie Software

Met de Online Ledenadministratie Software van YOUNGTECH beheert u online uw ledenadministratie. Dit doet u via internet op uw computer, tablet of mobiele telefoon. U hoeft dus helemaal niets te installeren en uw ledenadministratie is altijd en overal beschikbaar.Wat kunt u doen met de Online Ledenadministratie Software van YOUNGTECH?

Zodra u inlogt zijn alle leden zichtbaar in een overzicht. Zo kunt u per lid direct zien welk type lid het betreft, de NAW-gegevens zijn zichtbaar en kunt u gebruik maken van de optie leden aan elkaar te koppelen om op deze manier bijvoorbeeld ‘gezinsgroepen’ aan te maken.

Ook heeft u de mogelijkheid met onze Online Ledenadministratie Software leden in te delen in (sport)teams waarin zij actief zijn. Hierbij kunt u ook denken aan leeftijdsgroepen om zo u leden te categoriseren. Met het grootste gemak creëert u op deze manier aan het begin van het seizoen een overzicht.

Verder geeft de Online Ledenadministratie Software u de mogelijkheid om eenvoudig en snel met de leden te communiceren. Hierbij kunt u denken aan de mogelijkheid om in een keer naar alle leden, of een gedeelte hiervan, te mailen of een brief te sturen. Zo is ieder lid snel en gemakkelijk op de hoogte van de komende evenementen of algemene mededelingen.

Daarnaast biedt de Online Ledenadministratie Software u de mogelijkheid om per lid een dossier een te maken en bij te houden van de inkomende en uitgaande post of mail. Tevens kunnen in dergelijke dossiers andere bijzonderheden worden opgeslagen.

Uw leden betalen allemaal contributie. Dit is ook gemakkelijk bij te houden met de Online ledenadministratie Software. Zo kunt u per lid via de abonnementen instellen wanneer de betaling van de contributie moet starten, wat de hoogte is van de contributie bedraagt, wanneer de factuur moet worden aangemaakt en of dit automatisch zal worden geïncasseerd of dat er een (digitale)factuur gestuurd dient te worden naar het desbetreffende lid. Elk lid heeft een dossieropbouw, zo kunt u ten alle tijden opvragen wat er gefactureerd is.

Onze Online Ledenadministratie Software maakt automatisch de juiste facturen aan. U hoeft deze alleen nog te controleren. De facturen kunt u vervolgens exporteren naar een incassoprogramma of uw financiële administratie.

Met onze Online Ledenadministratie Software kunt u meerdere personen binnen uw vereniging toegang geven tot de Online Ledenadministratie Software. Per gebruiker kunt u rechten instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de penningmeester bij alle informatie kan, maar de trainers/coaches enkel bij de NAW-gegevens van een bepaalde groep.

De Online Ledenadministratie Software heeft een module waarmee nieuwe leden, die digitaal zijn aangemeld, direct worden toegevoegd aan de Online Ledenadministratie Software. Uiteraard zijn deze nieuwe leden gemakkelijk te herkennen binnen de Online Ledenadministratie Software.

YOUNGTECH kopieert graag uw huidige ledenadministratie naar uw nieuwe omgeving. Dit scheelt u veel tijd en is voor ons een fluitje van een cent.

Door rechts op de knop ‘(proef)account aanmaken’ te klikken kunt u, geheel vrijblijvend, de Online Ledenadministratie Software bekijken en uitproberen. Uw proefaccount is een maand geldig.